A Kobuci kertben végigtombolt két telt házas koncert után a Carson Coma tagjai rögtön felírták a VAKÁCIÓ első betűjét is a táblára, de persze nem pihentek. Balatoni klipforgatással indították a nyarat: a Kék Hullám Kemping videójában a balatoni élmények úgy nyúlnak, mint egy napon felejtett VHS-szalag.

A rendező, Fazakas Lőrinc és a zenekar egy VHS-kamera segítségével idézte meg azokat a felvételeket, melyeket az 1980-as, ’90-es évek nyaralásairól ismerhetünk. 

„Már ilyen kamerát sem volt könnyű szerezni, nemhogy üres VHS-kazettát. Végül kaptunk valakitől egy használtat. Az első vágásnál vettük észre, hogy az évekkel ezelőtt felvett tartalmakból is felvillan egy-egy kép. Így lett a teljes koncepció része végül »Eszter–Balázs esküvője« vagy »Tibi előadása«” − meséli a zenekar. 

„A forgatást egyébként tényleg nevezhetnénk egy rövid nyaralásnak. Petiék nyaralójában voltunk, zenélgettünk és mindent rögzítettünk. Most megnézve a klipet tényleg olyan, mintha egy egész nyarat lenn töltöttünk volna a Balcsin” − meséli Fekete Giorgio énekes. 

A Kék Hullám Kemping egyébként is a zenekar tagjainak kamaszkori élményeit dolgozza fel, azokat a nyaralásokat, amelyeken szerelmek szövődtek vagy épp nem szövődtek − meséli Héra Barnabás, a zenekar dobosa. 

Olvastad már? „Ha 30 év múlva is ilyen jó barátok vagyunk, az már bőven siker”

Az új dal persze elhangzik majd július 31-én a budapesti koncerten, de július 29-én Balatonvilágoson az akkor ott nyaralók is átélhetik a Kék Hullám Kemping hangulatát. 

Fontos: a zenekar tagjai ezúton is kérik Tibi bácsit, ha látja a klipet, keresse meg a zenekart a carsoncoma@gmail.com-on, mert szeretnék vendégül látni a következő budapesti koncerten a Monyo Landben július 31-én!